Πώς διαλέγουμε ηλιακό θερμοσίφωνα;

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες – πως διαλέγουμε ηλιακό θερμοσίφωνα;

Εισαγωγή

Η εταιρεία trismegistos.gr, σας παρουσιάζει τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλιακών θερμοσιφών της Ελλάδος και του εξωτερικού. Εδώ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην παραγωγή ηλιακών η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες εξαγωγής ηλιακών θερμοσίφωνων. Δημιουργεί ηλιακούς οι οποίοι είναι άριστης κατασκευής , άριστη ποιότητα και εξάγει ηλιακούς σε όλο το κόσμο.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα trismegistos.gr, μπορείτε να δείτε την ποικιλία μας και να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Ας δούμε τώρα πώς διαλέγουμε ηλιακό θερμοσίφωνα:

  • Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να αποφασίσουμε εάν θέλουμε πιστοποιημένο θερμοσίφωνα ή μή πιστοποιημένο θερμοσίφωνα. Ο πιστοποιημένος έχει καλύτερη απόδοση και καλύτερα υλικά ή συγκεκριμένα υλικά. Η πιστοποιηση στους ηλιακούς θερμοσίφωνες, βρίσκετε στα υλικά του ηλιακού τα οποία επιρεάζουν την απόδοση αυξητικά. Η πιστοποίηση βοηθά τα εργοστάσια παραγωγής στην εξαγωγή του προϊόντος σε χώρες που το κλίμα και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν την παραγωγή ζεστού νερού λόγω της μόνωσης του καθρέπτη , τις σωλήνες που χρησιμοποιεί, το προστατευτικό γυαλί.
  • Πόσα άτομα θα εξυπηρετεί ο ηλιακός θερμοσίφωνας;
  • Πόσο γρήγορα χρειάζεστε ζεστό νερό ;

    Εδώ μπορούμε να σκεφτούμε ότι, όταν δεν έχουμε ηλιοφάνεια και χρειαζόμαστε ζεστό νερό γρήγορα, τότε επιλέγουμε μικρότερο μπόϊλερ για την γρηγορότερη θέρμανση του νερού με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.